Accelerează-ți site-ul! Ai nevoie de viteză!

Aveți doar 3 secunde pentru a vă impresiona vizitatorul. Nu-l pierdeți prin încărcare lentă. 95% dintre clienți nu așteaptă dacă un site web durează mai mult de 5-6 secunde la încărcare!

Da, acesta este un număr mare.
Oamenii cheltuiesc foarte mulți bani pentru construirea de site-uri și chiar mai mult în marketing pentru a obține trafic… dar ce se întâmplă atunci când acești oameni vin pe site-ul tău, și acesta este încărcat lent? Pierdeți din vânzări.

Site-urile de încărcare lent conduc la pierderi din vânzări

Dar avem o soluție! Spune la revedere site-urilor cu încărcare lentă! Soluția noastră va crește viteza de încărcare a oricărui site și va asigura conversii rapide!

Optimizarea site-ului tău

DevAro oferă un serviciu unic „Fast website” pentru a optimiza viteza de încărcare a site-ului dvs. și pentru a-l face mai rapid și mai fiabil. Abilitățile noastre combinație cu tehnologiile unice de optimizare  ne permit să efectuăm procesul de accelerare a site-ului în câteva zile. Și garantăm o încărcare maximă de 3 secunde de pagină după finalizarea lucrării. Folosiți expertiza noastră pentru a îmbunătăți viteza site-ului dvs.