Lasă oamenii să vorbească despre noi ....!

Beneficiezi de faptul că suntem specializați în WordPress și ne concentrăm pe furnizarea de site-uri bine proiectate, ușor de utilizat, care oferă o experiență excelentă utilizatorului. Toate site-urile făcute de noi sunt construite cu cel mai bun CMS (sistem de gestionare a conținutului) din lume: WordPress. Este ușor de utilizat și este cel mai popular CMS din lume, prezent în 35% din toate site-urile web cu o cotă de 62% pe piața CMS.

Posibilitățile sunt nelimitate!
Putem livra aproape orice proiect pe care îl aveți în minte. Folosim doar cod bine organizat, care va spori performanța site-ului dvs.. Google adoră site-urile rapide, ușor de utilizat, care nu sunt umflate de coduri inutile pe care este posibil să le găsiți în majoritatea temelor WordPress.

Proiectarea site-ului se face ușor!
Combinăm expertiza tehnică și creativă cu suportul dedicat pentru a vă oferi servicii de dezvoltare web extraordinare.

SEO 
În fiecare zi, milioane de oameni folosesc motoarele de căutare pentru a găsi produse sau servicii. 90% dintre acești oameni vor face clic pe linkurile din prima pagină a rezultatelor căutării. Site-ul dvs. este pe prima pagină? Și concurenții tăi? De aceea suntem aici: serviciile noastre de optimizare pentru motoarele de căutare se bazează pe multă cercetare și experiență și, continuăm să îmbunătățim tehnicile și instrumentele noastre pentru a rămâne în fața fiecărei schimbări în motoarele de căutare.

Suntem:

RAPIZI

Luăm deadline-ul tău în serios

Proiectul dvs. va fi demarat imediat fără întârziere. Mai mult de 90% din proiectele noastre sunt finalizate în mai puțin de 45 de zile.

DE ÎNCREDERE

Ne respectăm promisiunile!

Garantăm că toate modificările de conținut se fac în mai puțin de 48 de ore. Adesea se fac în aceeași zi în care sunt trimise. Nu este nevoie de memento-uri.

STABILI

Suntem și rămânem aici pentru tine!

Cu experiență în afaceri, poți fi sigur că ești pe mâini bune! Oferim asistență telefonică 5 zile pe săptămână între orele 9:00 și 18:00 și asistență prin e-mail după amiaza/ weekend.